minggu yg mlang.......

firstly, aku nk mntak maaf sngat kat dak2 klaz aku dak 5 fatanah....dsbab ketidakhadiran aku korang x leh msuk klaz sbab kunci klaz x dew.....tpi x leh mrah aku dew sbab setahu aku kunci klaz ramai yg pgang so mnew lah aku taw knci tu semua x dew.......yg aku kesian tu kwan2 aku terpakse memecahkn mgge klaz ktwang....gre2 nk msuk klaz......sory lah korang....aku x dtng ary niew sbab lewat bangun lah....kul 7.40 a.m bru aku bngun.....ermmmm...aku nk cer pasal semalam lak....semalam puan masnorita mmng marah gilew lah kt ktwang.......sbab ktwang x bkerjasama n x brsungguh nk mnceriakan klaz......pas tu masnorita ktew ktrang x brubah lah......tpi aku rase ckgu masnorita mrah gilew ngn ktawang msti adew ckgu2 lain jdi btu api mncrite kn kburukn ktwang kt ckgu masnorita.....wahai ckgu smkbk sekalian.....kami anak2 5 FATANAH.... x dew lah jhat sangt sperti apew yg anda2 ingat.....klo cer thun lpaz biaq pi lah....sbb yg dh lpaz tu lpaz jew lah.... ktwang dah berubah lah...wlaupun ktwang x brubah spnuh nyew skurang-kurang nyew adew jgak lah perubahan yg ktwang laku kan....sbab setiap perubahan tu mmerlukan bnyak mase faham.....so jngn nk same kn prngai ktwang thun lpaz ngn thun niew.....klo klaz yg pling jhat jew msti klaz 5 FATANAH yg naik......ape hal????ktwang semua baik lah..... smpaikan prtandingan keceriaan pun nk pilih kasih bagai nk bg menang.....apew ckgu x reti beza kn klaz ktwang yg cntik niew ngn klaz yg mnang tu kew....klaz 4B ngan 5f....bnding kan lah.... mmng sah klaz ktwang yg cntik......so pe hal lak ktwang klah????nsib baik mnggu lpaz ktwang mnang... klo x kami ramai2 mogok....entah lah aku tibe2 rase x suke ngn ckgu kt skull niew........




P/s : sbnarnyew ktew2 aku kt atas bnyak mmperli guru klaz aku thun lpas yg skew mmburuk kn nme
kami 5 Fatanah.....

my kazen.....

awin
aku ema n apiz
nyibuk jew apiz niew.....
bjet encem lah.....
....wekkk....
control macho knon....
jelingan mnjew aziq....
p lah lu syapiq......
diew....pun nk sibuk posing....
aku rse antare aziq ngn syapiq encem lgi aziq.....
...huhuhu..
jngn mrah  syapiq... :)
1 family....
dwang niew adik beradik taw.....
pew lah kerjew dak 2 owang niew
 asyik nk brposing jew....
mkew x mndi lgi..... :)
dwang sbnarnyew x nk tngap gmbr....
aku x fham lah npew dak bangah
niew tunjuk sudu tu????
cewah.....
napew cimi berangan nk jdi bapak kew???
cimi.....
x yah lh gurau ngn aziq....
jelous aku...
aziq aku jew yg punyew..... :)
rumah sedare aku......
sempat gak posing dlm kereta.....
aku x taw lah npew aku wat tngn cm tu???
syok sendiri siottt......
wekkkk..... :)
bajet encem lah.....
poyo giler.....
poyow sungguh si apiz niew.....
ko posing cmnew pun ttap x encem..... :)
abng n adik....

HKP....

nie acik yg duk kat sebelah katil mak aku......
korang perasan x ibu jari acik tu berbalut????
ibu jari acik tu klo x elok luke nyew lagi akn bkal dpotong....
ermmm...kesian acik niew.....
keadaan kat wad 8.....
wad mak aku.....
ayam masak kari.....
yg aku beli dkntin ospital....
sedap taw.....

ary tu mak aku telah dmsukkan ke ospital......mak aku dmsukkan kew wad 8.....mle2 mak aku dapat bilik first class kat wad 8 tu....tpi mak aku x nk....mak aku ktew nnti bosan duk bilik cm tu....mak aku mntak tukar kt tmpat dlam wad yg ramai2 tu......ishhh mak aku niew kn best klo duk bilik tu.....ermmmm tpi nk wat cm new dah mak aku niew skew brcmpur ngn orang.....mak aku niew jnis skew brkwan.....so mmng x than lah diew klo duk bilik wad tu sorang2......so aku lah yg kene jge mak aku kt wad......aku ckp kt korang aku rase sapew yg x than tngok luka x yah lah ngadew2 msuk wad 8 tu....sbb wad 8 tu wad untuk pesakit kencing manis....so pesakit yg nk kene potong kaki kew or yg luke truk exsiden kew semua diew msukkn kew wad 8.....kirew wad 8 niew mnyeram kn lah kpde sesiapew yg tkut tngok luka or darah.....nsib baik aku berani tngok tu semua.......boring giler lah aku duk kat wad tu.....rase cam aku lak yg sakit....huhuhuhu...korang nk taw x pew kerjew aku kt ospital tu???? kerjew aku asyik pg kedai serbaneka kat ospital tu jew....aku rase sepanjang 5 ary aku kat situ mju prniagaan serbaneka tu...mane kn tidak sehari aku rase dkat 10 ringgit duit aku abis kt kedai tu jew.....entah pew2 yg aku bli pun aku x taw....aku rase majalah semua aku beli....mjalah wanita yg x pernah aku beli tu pun aku beli.....bapak boros aku....niew semua gare2 aku bosan lah sbb x taw nk wat apew lagi......kerjew yg x brfaedah lain yg aku wat adew lah tngkap gambar.....aku rase nurse kt wad 8 tu mesti pelik sbb aku asyik tangkap gmbar jew....msti dwang fkir aku gayat brgambar kot...huhuhu.....pas tu aku on9.....tu jew lah kerjew aku spnjang 5 ary kt ospital tu.....tpi aku ckp kt korang mmng sakit semua badan aku tidur kt kerusi jew.... ye lah nk g tdur kat surau dah penuh lak owang lain tdur so aku tidur kat kerusi jew lah.......x pew lah demi untk mnkjagew mak aku yg sakit aku snggup....cewah...... niew adew lah bberapew picture yg sempat aku ambil gare2 aku ngah bosan giler.....


klo korang nk taw niew gmbar aku dkat2 ngn bilik mayat taw.....
belakang aku tu bilik x -ray....
bosan giler....
tingtong aku dbuat nyew.....
tngah lepak kt depan wad bersalin.......
ngah edit gambar....
sjew jew wat rajin sbb x taw nk wat pew lagi.....
sempat gak sepupu aku 2 orang niew berposing.....
dik awin ngn kak miera......
wktu niew sbnarnye nk g kntin ospital.......
smpt gak brposing...... :)
tngok mak aku tu borak jew......
mak aku yg duk katil belah kanan tu.....
korang mesti pelik kn napew mkew aku cm nie???
mkew niew trhasil d sbb kan aku letih + ngantuk + x cukup tidur + boring
= so terhasil lah mkew aku yg bak katew abng aku mkew mntak penyepak.... :)
apew lah aku niew nurse nk ambik tekanan darah mak aku pun aku nk tangkap......
nsib baik nurse nie x perasan aku tangkap gambar diew.......  :)

aku dah berubah ok......


korang cyew x aku bljar sejarah????
jangan x cyew taw....